Meso Skin Activ

Rokershuid?
Droge huid?
Pigmentatie van de huid?
Donkere kringen onder de ogen?
Onreine huid?
Rimpels en slappe/vermoeide huid?
Couperose?

Wilt u één van de bovenstaande problemen voorgoed aanpakken? Dan is Naaldloze Mesotherapie de oplossing.

De naaldloze mesotherapie is speciaal ontwikkeld voor huidveroudering en huidverslapping. Daarnaast kan deze techniek ook gebruikt worden bij lichaams-behandelingen zoals cellulitis en plaatselijke vetverwijdering. Tijdens de behandeling glijdt een speciale behandelkop over de te behandelen huidzones. Hierbij worden de werkstoffen diep in de huid gebracht. Tijdens deze procedure wordt slechts een licht tintelend gevoel waargenomen en de behandeling is absoluut pijnloos. Na een aantal behandelingen voor het gezicht wordt de huid zichtbaar en voelbaar steviger, elastischer en verkrijgt een frisse, gezonde teint. Diepe rimpels vervagen, littekens als gevolg van bijvoorbeeld acne worden minder zichtbaar en de huid verkrijgt een jeugdige en vitale uitstraling.

Waarvoor wordt meso skin activ ingezet?

 • huidverbetering
 • huidversteviging
 • rimpelvermindering
 • huidegalisering bij pigmentvlekken
 • huidegalisering  en vermindering roodheid bij couperose en rosa cea
 • structuurverfijnende werking bij grove poriën
 • stimulatie voor de futloze en vermoeide huid
 • energieboost voor de rokershuid
 • vermindering van littekenweefsels
 • huid sterker maken tegen schadelijke invloeden van buitenaf, ook voor de acnehuiden
 • intensieve hydratatie van de huid


Beautytek light
Pijnloos alternatief voor plastische chirurgie
Beautyhome Angelique & Yolanda heeft voor rimpelbehandelingen en huidverjonging de Beautytek Light in de salon. Hiermee behoren pijnlijke injecties of plastische chirurgie tot het verleden. Al jaren lang proberen vrouwen en mannen het huidverouderingsproces te vertragen door middel van anti-ageing crèmes, cosmetische behandelingen en door ingrijpende methoden zoals injecties en plastische chirurgie, met alle risico’s van dien. Via een elektrische lading krijgen de cellen een “kickstart” waardoor zij op een natuurlijke manier hersteld en verjongd worden. De resultaten zijn al na de eerste behandeling zichtbaar. Een behandeling is volledig pijnloos, non-invasief en 100% veilig.


Werking

Met een Beautytek Light behandeling wordt gebruik gemaakt van een koude laser (low lavel laser) in combinatie met hyaluronzuur, waarmee wij zeer veilige en pijnloos kunnen behandelen. Dit hyaluronzuur is noodzakelijk voor het jonge uiterlijk, vochtgehalte, elasticiteit en volume van de huid. Door een tekort aan hyaluronzuur ontstaan rimpels. De Beautytek Light zorgt ervoor dat binnen enkele behandelingen een depot hyaluronzuur wordt opgebouwd in de onderliggende huidlaag, wat resulteert in een zichtbaar jongere, vollere en frissere huidstructuur met een natuurlijke uitstraling.


Hyaluronzuur

Hyaluronzuur (een polysaccharide) komt als een natuurlijk molecuul in het lichaam voor (huid, gewrichten en ogen) en draagt bij tot het behouden van de jeugdige functies en uitstraling. Voor de huid is het een belangrijke taak om het water door middel van het hyaluronzuur vast te houden. Hyaluron heeft namelijk de eigenschap dat het, in verhouding tot zijn massa, relatief grote hoeveelheden water aan zich kan binden (tot 6000 keer het eigen gewicht!). Door deze eigenschap tot waterbinding geeft hyaluronzuur de huid stevigheid en geeft het de huid het verloren vochtgehalte, elasticiteit, volume en een jongere uitstraling terug. Het natuurlijke hyalurongehalte in de huid wordt voortdurend minder. Omstreeks het 40ste levensjaar bedraagt het nog maar 50% en omstreeks het 60ste levensjaar nog maar 10% van de hoeveelheid in vergelijking tot onze jeugdjaren. Om dit proces te vertragen biedt de Beautytek Light dé oplossing.


Hylaruronzuur en Beautytek Light

Beautytek maakt gebruik van 100% zuivere hyaluronzuur, een dermatologisch geteste micro-gel, welke bestaat uit de hoogst mogelijke concentratie en viscositeit. Hyaluronzuurpreparaten worden al jaren gebruikt om rimpels te vervagen of om lippen op te vullen middels injectietechnieken. Bij de nieuwe Beautytek Light behandelmethode worden speciale, niet verbonden hyaluronzuurmoleculen zonder naalden in de huid aangebracht.


Veilig en pijnloos

De unieke Beautytek Light behandelingen zijn pijnloos en snel. Er zijn geen bijwerkingen en er is geen herstelperiode.De Beautytek Light is 100% veilig met buitengewone, directe resultaten.


Resultaat

Bij de eerste behandeling ziet u gelijk resultaat, natuurlijk wordt het resultaat bij meerdere behandelingen steeds groter. Het aantal behandelingen worden tijdens een eerste gesprek met u besproken. Het verschilt per behandeling en per persoon, maar gemiddeld spreekt men van 6-8 behandelingen. Om het resultaat optimaal te behouden dient u per kwartaal een herhaal behandeling te ondergaan.