Gezichtsbehandelingen

Een weldaad voor je huid, van binnen en van buiten. Beautyhome Angelique & Yolanda biedt meerdere gezichtsbehandelingen aan, passend aan jouw wensen en jouw huidtype. Tegenwoordig heeft je huid het zwaar te verduren: felle zon, verkeerde voeding, kou, wind, regen, airconditioning, droge cv-lucht, uitlaatgassen, etc. Dat constante gevecht put je huid uit. En dus moét je je huid voortdurend (onder)steunen, helpen, voeden, laten bijkomen en rust gunnen. Geef je huid dus die nodige dosis gezondheid. Of nog liever, laat een expert dat doen: iemand die precies weet wat ze doet, iemand die zich helemaal heeft toegelegd op de gezondheid van jouw huid, iemand die de passie heeft om jou huid te verjongen, weer fit te maken en te laten stralen!

Enkele behandelingen:

 

Beautytek Light / Behandeling

Bij de Beautytek Light behandeling wordt gebruik gemaakt van een koude laser (low energy laser) in combinatie met hyaluronzuur, waarmee wij zeer veilig en pijnloos kunnen behandelen. Dit hyaluronzuur is noodzakelijk voor het jonge uiterlijk, vochtgehalte, elasticiteit en volume van de huid. Door een tekort aan hyaluronzuur ontstaan rimpels. De Beautytek Light zorgt ervoor dat binnen enkele behandelingen een depot hyaluronzuur wordt opgebouwd in de onderliggende huidlaag, wat resulteert in een zichtbaar jongere, vollere en frissere huidstructuur met een natuurlijke uitstraling.

De nieuwe behandeling uit de gerenommeerde Beautytek familie is dé innovatie op het moment. Nog even de voordelen op een rijtje: pijnloos en ontspannend, direct resultaat, geen littekens of besmettingsmogelijkheden, geen risico’s, geen herstelperiode, het is een natuurlijk proces en betaalbaar.

 

Skin-Renewal & Anti-Aging

Dit masker is uitermate geschikt bij een anti-verouderingsbehandelplan. Het bestaat uit een verfrissend gezichtsmasker met een verstevigend effect en geeft een mooie en stralende teint als resultaat. De huid krijgt een boost, blijft beter gehydrateerd en voelt soepel en glad.

 

Hyaluronate Shaker

Dit masker is uitermate geschikt voor de huid die wat extra hydratatie kan gebruiken. Het actieve ingrediënt Hyaluronzuur zorgt voor een gehydrateerde, soepele huid. Hyaluronzuur staat bekend om haar vochtbindende, verzachtende en huid verjongende werking.

 

Pepha Tight

Voor uw huid is de Pepha Tight de perfecte oplossing. Pepha tight is een natuurzuiver extract van de Nannochloropsis oculata micro-alg en geeft direct meer spanning aan de huid waardoor een face-lift effect ontstaat. Het verstevigt het bindweefsel en beschermt de huid tegen huidveroudering.

 

Glycopeel

Er stralend uitzien en jeugdigheid vasthouden zonder onzuiverheden, pigmentvlekken, rimpels en littekens.

Glycozuur is een fruitzuur die bekend staat om zijn peelende werking, wat de opperhuid dun houdt en verstoppingen oplost. Tevens stimuleert Glycozuur de fibroblasten, waardoor de huid verstevigd wordt. De huid is na een glycopeelbehandeling beter in staat om vocht vast te houden, daarnaast worden collageen- en elastinevezels intensief gestimuleerd.

We hebben diverse Peelings in huis om elk probleem te behandelen.

 

Voorwaarden voor onze acties en alle behandelingen:

  • Flyer “Let’s feel good” is geldig tot 2020.
  • Bonnen/ flyers max. 1 per klant inleverbaar.
  • 24 uur van te voren annuleren. Binnen 24 uur zullen wij 50% in rekening brengen.
  • Acties worden alleen op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag ingepland.
  • Telefonisch reserveren.
  • Bij vragen bel ons!