Fillers

Heb je rimpels en lijntjes in het gelaat die je storen?
Dan is behandeling met de Pistor Eliance Mesogun voor jou de oplossing!

De Pistor Eliance Mesogun maakt het mogelijk om Hyaluronzuur in de huid aan te brengen waardoor rimpels, vouwen en lijntjes vervagen of meer volume wordt gecreeerd met als direct zichtbaar resultaat een fris en stralend uiterlijk. Met slecht 1 behandeling houdt dit resultaat 8-10, soms wel 12 maanden, afhankelijk van jou huidconditie.

Wat is Hyaluronzuur?
Hyaluronzuur (HA) is een natuurlijk bestanddeel van ons lichaam en is essentieel voor het behouden van de hydratatie, de stevigheid  en de elasticiteit van de huid.


Werking

Fillers zijn bedoeld om nieuw volume te geven en om rimpels te verzachten. Door het injecteren ervan komt de huid plaatselijk meer op spanning te staan. Dit vermindert en verzacht rimpels en geeft volumeherstel. U behoudt uw eigen uitstraling, maar dan net wat frisser. Het gezicht krijgt natuurlijke contouren en oogt gladder. Fillers zorgen voor herstel van volume op plekken waar dit als gevolg van het ouder worden is verdwenen.

Het resultaat ziet er zacht en natuurlijk uit en voelt ook zo aan. Na 1 behandeling zult u dus meteen een verschil merken. Op de plaats van injectie kan zich soms een beetje roodheid of zwelling voordoen, maar dit is meestal van tijdelijke aard en verdwijnt vanzelf.


Contra-indicaties:

  • clienten die de neiging hebben om hypertrofische littekens ontwikkelen
  • clienten met een auto-immuun ziekte
  • vrouwen die zwanger zijn of borstvoeding geven
  • clienten jonger dan 18 jaar
  • lichaamszones met dermale ontstekings- of infectieverschijnselen
  • clienten die reeds permanente vulmiddelen hebben op de voorgestelde injectieplaats.

Prijzen vanaf € 110,00
(incl. startersset Repair vit. E creme en hyaluronserum)